0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Brudestyling og personliggjort brudeslør – jeg hjælper dig

Sæt et personligt præg på dit brudeslør

Brudestyling kan være mange ting. Hos Stina von Holstein Makeup N Beauty tilbyder vi følgende til dig som brud: Jeg laver håndsyede personlige brudeslør, som vi sammen designer til lige præcis dig! Du er med til at vælge bl.a. længde, facon, farve, detaljer og antallet af lag. Min klinik er beliggende i Slagelse, men jeg mange kunder fra blandt andet Sorø, Ringsted og omegn, som kommer for, at få lavet deres brudeslør hos mig.
 
Når du vælger at få håndsyet og personligt designet dit brudeslør, bliver sløret mere personligt. Det er en beslutning, du ikke vil fortryde. Når du modtager dit færdigsyede slør, får du altid en guide til, hvordan du tager dig bedst muligt af dit slør op til dagen.

Du modtager desuden idéer til brug af sløret efter dit bryllup. Der medfølger også et stykke af dit slør, som du kan bruge til den skønne tradition efter brudevalsen, hvor dine brudepiger traditionen tro skal rive eller klippe dit slør i stykker: Jo flere stykker, desto større lykke.

Et håndsyet brudeslør er prikken over i’et og i mine øjne lige så vigtigt som kjolen. Og hvornår får du ellers muligheden får at have et smukt slør på? Måske har du et gammelt arvestykke, vi skal have flettet ind; perler fra en perlekæde, du vil have syet på; en klemme, der betyder noget for dig; eller måske du har blonden fra en dåbskjole eller din bedstemors slør? Så hjælper jeg dig med at få det præsenteret flot i dit brudeslør!
 

Et personliggjort brudeslør indebærer også:

Et bryllup indebærer mange forskellige traditioner bl.a., at man river sløret i stykker efter brudevalsen. Rigtig mange brude ønsker dog beholde deres brudeløs efter brylluppet. Derfor får du inkluderet i prisen på et personliggjort brudeslør en ”substitut” på dit slør, som du kan bruge til netop denne tradition, og derved beholde dit rigtige slør efter brylluppet.

Derudover får du også en krog til at hænge sløret på, så det ikke krøller, og en guide som beskriver hvordan du bedst muligt passer på dit slør.
 

Brudestyling, makeup og hår

Husk også at jeg med glæde, også står for hår og makeup på din store dag! 
Alle brude får en lille gavepose af mig, som indeholder et lille spejl, vatpinde, vatrondeller m.m., som udleveres på dagen. Hvis dine gæster også ønsker at blive gjort klar af mig, tilbyder jeg gæsterne 10% på den valgte styling (hår og makeup).

Du kan vælge følgende:
 
  1. Komplet brudestyling 
  2. Brudemakeup inkl. prøve 
  3. Håropsætning 
  4. Brudemakeup, one-shot (uden prøve)
Læs mere om priser her.


Priser på personligt brudeslør

Prisen på dit slør afhænger af længde og design, her har du en oversigt over priserne, Hvilket giver dig fuld gennemsigtighed, overhvad dit personlige brudeslør kan komme til at koste. Design af slør 295 kr.
Længde priser:
Birdcage 650 kr.
15-60 cm 995 kr.
60-120 cm 1250 kr.
120-180 cm 1500 kr.
180+ cm 1995 kr.
Brudeslør extra, pynt, perler, nitter, blonder mm fra 175 kr.
 

Hør mere brudestyling og brudeslør her

Hvis du gerne vil høre om min brudestyling, eller hvis du ønsker at få lavet et personliggjort brudeslør, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

På den store dag kommer jeg gerne ud til dig. Hvis du ønsker at få prøvet både hår og makeup af inden den store dag, foregår det hos mig i min klinik i Slagelse. Taksten på kørsel til dig på bryllupsdagen er 5kr pr kørte km. 

Jeg ser frem til at høre fra dig!