0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Brudestyling 
 
Brudestyling kan være mange ting. Her hos Stina von holstein Makeup N beauty tilbyder vi følgende til dig som brud: 
 
Jeg laver håndsyede personlige brudeslør, som vi sammen designer til lige præcis dig! Du er med til at vælge bl.a. længde, facon, farve, detaljer og antallet af lag. Hvis du har et arvestykke, vi skal inkludere, så gør vi også det!
 
Når du vælger at få håndsyet og personligt designet dit brudeslør, bliver sløret mere personligt. Det er en beslutning, du ikke vil fortryde. Når du modtager dit færdigsyede slør, får du altid en guide til, hvordan du tager dig bedst muligt af dit slør op til dagen.
Du modtager desuden idéer til brug af sløret efter dit bryllup. Der medfølger også et stykke af dit slør, som du kan bruge til den skønne tradition efter brudevalsen, hvor dine brudepiger traditionen tro skal rive  eller klippe dit slør i stykker: Jo flere stykker, desto større lykke.
 
Et håndsyet brudeslør er prikken over i’et og i mine øjene ligeså vigtigt som kjolen. Og hvornår får du ellers muligheden får at have et smukt slør på?
 
Personliggør dit slør!
Måske har du et gammelt arvestykke, vi skal have flettet ind; perler fra en perlekæde, du vil have syet på; en klemme, der betyder noget for dig; eller måske du har blonden fra en dåbskjole eller din bedstemors slør? Så hjælper jeg dig med at få det præsenteret flot i dit brudeslør!
 
Husk også, at jeg med glæde også står for hår og makeup på din store dag! 
Alle brude får en lille gavepose af mig, som indeholder et lille spejl, vatpinde, vatrondeller m.m., som udleveres på dagen. Hvis dine gæster også ønsker at blive gjort klar af mig, tilbyder jeg gæsterne 10% på den valgt styling (hår og makeup).
 
Du kan vælge følgende:
- Komplet brudestyling 
- Brudemakeup inkl. prøve 
- Håropsætning 
- Brudemakeup, one shot (uden prøve)
 
Læs mere om priser på
https://www.stinavonholstein.dk/Makeup-og-styling-sG15506.html?serviceGroupId=15506
 
På den store dag kommer jeg gerne ud til dig. Hvis du ønsker at få prøvet både hår og makeup af inden den store dag, foregår det hos mig i min klinik i Slagelse.
 
Taksten på kørsel til dig på bryllupsdagen er 5kr pr kørte km.