0

Indkøbskurv

DKK 0,-

L'biotica Danmark B2B

L'BIOTICA DANMARK B2B


L’biotica er et professionelt skønheds mærke som Stina Von holstein tog til Danmark i 2018 og siden har det taget fart.
Stina von Holstein Makeup N' Beauty var den første klinik i Danmark til at, forhandle de polske produkter. De første produkter kom på hylderne i Danmark d. 30 april 2018 og lige siden har begejstringen været STOR! Det var først d. 15 januar 2020 at, Stina fik lov til at sælge L'biotica B2B.
Stinas vision er at, holde L'biotica højprofileret og altid med professionel vejledning får at give kunderne en professionel oplevelse af produkterne.
 

Bliv forhandler

Har du en skønheds salon, Frisør, eller klinik har du muligheden for at blive forhandler af L’biotica
Med L’biotica på hylderne kan du tilbyde dine kunder, produkter der giver resultater, produkter med gode priser, du vil opleve produkter der er produceret med miljøet i tankerne og dine kunder vil højst sandsynligt komme tilbage for mere.
Du kan finde og læse om produkterne i produkt shoppen under fanen L’biotica.
Jeg kommer gerne ud og besøger dig i din butik og laver en fremvisning af produkterne, alt du skal gøre er bare at tage kontakt.
ønsker du yderligere informationer sender jeg gerne det over mail også.

tlf: 3152 4800
mail: Visiblebeauty.stina@gmail.com

Som Leverandør tilbyder jeg gratis undervisning på din klinik, hjælp til salg, tilbyder kundeaftner i din butik og levering til din hovededør.
 

L'biotica etik og historie

L'biotica er et polsk firma, der i 2005 startede med at producere produkter.
Deres produkter er udviklet i laboratorier og produktionsanlæg, der har beliggenhed i Polen.
L'bioticas ambition og centrale mål er at, levere plejeprodukter af højeste kvalitet. Deres komponenter kommer fra regionen Den Europæiske Union, hvilket betyder at, de er underlagt at udvælger komponenterne til deres produkter, med stor omhu. I deres moderne laboratorier bruger de naturens rigdom og innovative teknologier.
De skaber fuldt sikre og maksimalt effektive formuleringer, som derefter låses i æstetiske, funktionelle flasker og krukker. L'biotica tror på at, deres produkter hjælper kvinder og mænd i at, finde og fremhæve deres naturlige skønhed, samt effektivt beskytter dem mod den negative indflydelse civilisationen har på sundhed og skønhed.
Deres produkter indeholder IKKE parabener eller skadelige stoffer, hverken for dig eller miljøet.
I alle L'bioticas aktiviteter styres de af ansvar, professionalisme samt ekspertise indenfor kosmetologi, de sætter derudover en stor ærer i at, lytte til forbrugeren jvf. deres behov og ønsker, for dette bliver de også belønnet.
 Brandet har modtaget en række prestigefyldte priser og titler som blandt andet:
 De bedste i Polen (Najlepsze W Polsce)
Forbrugerens Laurel (Laur Konsumenta)
Forbrugerkvalitetsleder (Konsumencki Lider Jako?ci)
Dynamic Company (Dynamiczna Firma)
Godt brand (Dobra Marka)

Jeg glæder mig til at høre fra dig 
MVH Stina von Holstein