0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Negle pleje CND

# Cnd

SolarOil & Cuticle Eraser sæt

DKK 199,00

( Før DKK 258,00 )

Alt hvad du skal bruge for at holde dine negle sunde og fugtede hele vinteren. Neglene og neglebånd bliver så udtørret når det bliver koldere i vejret.
Indeholder:
1 x SolarOil™ 15ml.
1 x Cuticle Eraser™ 15g.
 

Cuticle Eraser blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og hud omkring neglene med A.H.A-syre (alpha hydrixod). Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hånderne og fødderne. Cuticle Eraser kan benyttes sammen med SolarOil og kan klare selv de værste tilfælde af tør hud.
Plejende neglebåndscreme, der er god til neglebidere og personer med tendens til grimme neglebånd. Døjer du med overproduktion af neglebånd er denne creme ideel for dig.

Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.