0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Primer og setting

#

Prep Set Glow, Glow (Glow)

DKK 269,00

Det er tid til at få din glow on! Prep-Set-Glow fra ICONIC London er en skøn fugtgivende mist, der føles forfriskende og besidder lysreflekterende egenskaber, der efterlader huden med den vaskeægte ICONIC-glød. Denne fantastiske, multifunktionelle spray kan bruges til at prime huden før påføring af makeup, sætte et færdigt look eller give en strålende glans til et makeupfrit ansigt - og så er den 100 % vegansk.

Denne vidunderspray har ekstrakter af agurk og kamille, som giver dig en ekstraordinær glans. Den er tilmed rig på antioxidanter, grøn te og E-vitamin, som hjælper med at pleje din hud, og derudover koffein, som kan hjælpe med at bekæmpe mørke rander omkring dine øjne. Dette vidunderprodukt efterlader din hud genoplivet og strålende.

Glow: En smuk bronze, der giver en mere solkysset glans til enhver hudtone.

Trin 1: Ryst flasken i 5 sekunder for at blande produktet.
Trin 2: For at opnå det bedste resultat skal du lukke øjnene og med svingende bevægelser spraye jævnt over hele ansigtet.
Trin 3: Lad den tørre, og gør dig klar til skønhedssøvn.

Sprøjt Prep-Set-Glow på bar hud, før du lægger makeup. Dette sikrer, at huden er fugtet og giver den lidt glød, inden du lægger foundation. Påfør foundation og resten af basen, når sprayen er tørret.