0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Vippe pleje

#

Lash &brow shampoo 30ml

DKK 159,00

Lash & Brow Shampoo 30ml

Det er ekstremt vigtigt at opretholde god og sund hygiejne omkring øjnene, især når man har fået extensions. Lash & Brow shampoo fra JoLash er et produkt, der er speciel formuleret til behovet af professionelle eyelash extensions, som blidt renser øjenvipperne for makeup og snavs. Den er skånsom mod huden og indeholder nærende ekstrakter. Den indeholder ikke SLS.

Shampooen indeholder bl.a.:

? Aloe Vera ekstrakt - Aloe vera har antioxidanter, antibakterielle, fugtgivende og beroligende egenskaber. Aloe vera er et fugtighedsbevarende middel, dvs. et fugtighedsgivende stof, der bevarer fugt i håret, og som vi ved, er at et godt fugtet hår, arbejder bedre sammen med limen.

? Damaskus rose - Damaskus rose har en beroligende og fugtgivende virkning, anti-rynke og antioxidant egenskaber og styrker kapillærerne, som er særligt følsomme omkring øjnene.

? Babassu-olie - Ligger et beskyttende lag (film) på overfladen, som forhindrer overdreven fordampning af vand fra overfladen, hvilket blødgør og glatter huden og håret og derved giver glans. Den har en regenererende virkning og forhindrer øjenvipperne i at tørre ud og på trods af at det er en form for olie, så øger den holdbarheden af eyelash extensions.

? Panthenol - vitamin B5 (pantothensyre) provitamin B5. Antiinflammatorisk effekt, fremskynder regenereringsprocesserne i epidermis. Panthenol bruges i hud- og hårplejeprodukter takket være dets evne til at trænge ind i deres struktur. Det er Fugtighedsbevarende middel som virker udglattende på huden.Brugsvejledning:

Ryst godt før brug. Pump en lille mængde på børsten og massere blidt dine vipper, helt nede ved vippe kanten og ud, i små cirkelbevægelser. De fine bløde børstehår kommer herved, ned imellem dine vipper og eyelash extensions, og renser i dybden. Med denne skånsomme måde undgår du unødigt slid på dine Extensions og heller ikke mere fnuller fra pads og vatrundeller. Du kan også med fordel bruge den med fingrene på øjenlågene og fjerne makeup. Skyl efter med vand og dup dig tør med et tørt håndklæde.