0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Shellac i Slagelse – få flotte negle der holder i lang tid

Kunne du tænke dig at få flotte og farvestrålende negle, der holder i lang tid? Så kan du med fordel bestille en tid hos mig. Jeg tilbyder Shellac i Slagelse til en attraktiv pris, og du får et flot og professionelt resultat, der kan holde i rigtig lang tid. 
 

Hvad er Shellac?

Shellac er en professionel neglelak, som kan holde dine negle flotte og helt uden mærker i helt op til 14 dage. Derudover bevarer neglelakken sin glans i op til tre uger, og samtidig er den nem at fjerne igen, hvis du ønsker at skifte farve på neglene. 

 

Shellac helfarve

Shellac er en slidstærk hybrid lak, der holder i 14+
få lagt den i en valg fri farve inkl. Mini Manicurer.

Shellac fransk design

Shellac er en slidstærk hybrid lak, der holder i 14+
få lagt den i et fransk design inkl. mini manicure.

Aftagning af shellac

Få skønsomt aftaget dit gamle shellac inden din næste behandling

Aftagning af shellac fødder i forbindelse med aneden behandling
Shellac fødder
Luksus pedicurre

Du får peelet dine føder, filet hæle, og ordnet neglebånd, filet neglene i form i mens du har en maske på fødderne, og så afslutter vi med en lækker fodmassage.

Manicurre

Du får ordnet neglebånd, filet neglene i form, og afslutter med pleje af negle og håndmassage.

Aftagning af shellac i forbindelse med anden behandling

Få aftaget din shellac inden din næste behandling

 

Hvad er fordelene ved at få lavet shellac negle professionelt?

Som nævnt er Shellac en professionel neglelak, som er forbeholdt negleteknikere og kosmetologer. Det kræver derfor en professionel fagperson for at få et flot resultat. Vælger du at få en Shellac-behandling hos mig, kan du være sikker på, at du får et flot resultat, hvor der er anvendt et professionelt og ægte produkt, som ikke på nogen måde kan påvirke dit helbred.

Forkæl dig selv med en manicure og/eller pedicure

Jeg tilbyder både Shellac på hænder og fødder, og i den forbindelse har du også mulighed for at bestille en manicure eller pedicure hos mig. Ved en manicure ordner jeg dine neglebånd, filer neglene og afslutter behandlingen med håndmassage og plejeprodukter til neglene. 

Derudover tilbyder jeg en luksus pedicure, hvor jeg peeler dine fødder, filer hælene samt ordner dine neglebånd og filer neglene. Behandlingen afsluttes med en skøn fodmassage. 

Hvordan fjerner man shellac?

Shellac er meget nem at fjerne ved hjælp af de såkaldte Remover Wraps. Det tager kun ti minutter og koster kun 85 kr. 

Kontakt mig og book en tid til Shellac i Slagelse 

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 31 52 48 00 eller e-mail stinavonholstein@gmail.com, hvis du ønsker at booke en tid eller købe et gavekort til Shellac i Slagelse. Du kan også booke en tid online.