0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Shellac i Slagelse – få flotte negle der holder i lang tid

Kunne du tænke dig at få flotte og farvestrålende negle, der holder i lang tid? Så kan du med fordel bestille en tid hos mig. Jeg tilbyder Shellac i Slagelse til en attraktiv pris, og du får et flot og professionelt resultat, der kan holde i rigtig lang tid. 
 

Hvad er Shellac?

Shellac er en professionel neglelak, som kan holde dine negle flotte og helt uden mærker i helt op til 14 dage. Derudover bevarer neglelakken sin glans i op til tre uger, og samtidig er den nem at fjerne igen, hvis du ønsker at skifte farve på neglene. 

 

Shellac helfarve

Shellac er en slidstærk hybrid lak, der holder i 14+
få lagt den i en valg fri farve inkl. Mini Manicurer.

Shellac fransk design

Shellac er en slidstærk hybrid lak, der holder i 14+
få lagt den i et fransk design inkl. mini manicure.

IBX SOS Repair & Strengthen negle behandling -til skadet / ødelagte negle

IBX SYSTEM er en behandling, der giver ekstra styrke til naturneglen. IBX Systemet består af 2 produkter IBX REPAIRog IBX STRENGTHEN.

IBX REPAIR reparerer øjeblikkeligt synligt skadede naturnegle, da den virker som velcro mellem neglens ødelagte lag. IBX REPAIR reparerer synligt f.eks hvide pletter i neglen som kan være forårsaget af for hård eller forkert aftagning af negleprodukter eller negle som har delt sig i lagene.

IBX STRENGTHEN trænger ned i naturneglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler. Når neglene har været behandlet med IBX STRENGTHEN eller IBX REAPAIR og STRENGTHEN ligger der ikke noget synligt produkt på neglene.
Behandlingen kan gentages efter behov. Evt. ved ny pålægning af Shellac hver 2.-3. uge.
Ved meget skadede negle kan IBX SYSTEM behandlingen gentages 1 gang om ugen i f.eks. 4 uger.

 

Luksus pedicurre

Oplev en super afslappende behandling af dine fødder og negle. Ved en luksus pedicurre tilbyder vi:

Rensning med et dejligt varmt omslag, scrub af fødderne, en lækker maske, ordning af neglebånd & file af neglene i den ønsket form. 

Manicurre delux

Oplev en super lækker pleje af dine hænder & negle. I en manicure tilbyder vi:

Rensning med et dejligt varmt omslag, scrub af hænderne, lækker maske, ordning af neglebånd & file neglen i den ønsket form. 

Shellac fødder

Denne ydelser består af at du kan få lagt shellac dine negle på fødderne. Vi starter ud med at lave en mini pedicure som betyder at vi ordner neglebånd og filer neglene & derefter prepper vi neglen til lakeringen. 
 

Dette er booking til både helfarve med shelllac & fransk lakering, bare til fødderne. 

Aftagning af shellac

Denne behandling anbefales hvis du har fået lavet dine negle fra et andet sted, så vi med sikkerhed kan få det af på en skånsom måde uden at ødelægge naturneglen. Da der findes nogle forskellige trækketider inden for shellac.  

Den kan også bookes hvis du føler dine negle trænger til en pause fra Shellac og du godt kunne tænke dig at få det aftaget og stadig passe på dine negle. 

Aftagning af shellac fødder i forbindelse med aneden behandling
Aftagning af shellac i forbindelse med anden behandling

Få aftaget din shellac inden din næste behandling

Shellac fødder fransk design

 

Hvad er fordelene ved at få lavet shellac negle professionelt?

Som nævnt er Shellac en professionel neglelak, som er forbeholdt negleteknikere og kosmetologer. Det kræver derfor en professionel fagperson for at få et flot resultat. Vælger du at få en Shellac-behandling hos mig, kan du være sikker på, at du får et flot resultat, hvor der er anvendt et professionelt og ægte produkt, som ikke på nogen måde kan påvirke dit helbred.

Forkæl dig selv med en manicure og/eller pedicure

Jeg tilbyder både Shellac på hænder og fødder, og i den forbindelse har du også mulighed for at bestille en manicure eller pedicure hos mig. Ved en manicure ordner jeg dine neglebånd, filer neglene og afslutter behandlingen med håndmassage og plejeprodukter til neglene. 

Derudover tilbyder jeg en luksus pedicure, hvor jeg peeler dine fødder, filer hælene samt ordner dine neglebånd og filer neglene. Behandlingen afsluttes med en skøn fodmassage. 
 

Hvordan passer jeg selv på min Shellac?

Selvom vi sørger for at forbedrede neglen godt & forsegle lakken så den ikke slipper, er det super vigtigt at du også selv passer godt på dem og har en gode hjemmepleje for dem. 

Eksmpelvis.:

• IKKE pille eller file neglen, da dette kan være med til at løsne forseglingen vi har lavet.

• HUSK at bruge handsker når du vasker op eller udfører havearbejde. Hvis hænderne er i vand i for lang tid bliver naturneglen blød og her kan lakken slippe. Eller ved havearbejde ved stød eller slid kan lakken og finde på at falde af. 
 

• OBS. nogle negle kan være mere fedtet eller tørre end andre. Dette kan også gøre noget ved holdbarheden af lakken. Derfor er det super vigtigt med hjemmeplejen.

Vi anbefaler CND solar Oil. Som er en super effektiv olie til negle -& neglebånd. Dens molekyler er tilpasset til at kunne trænge igennem lakken og ned til neglen. Det vil sige at du kan få plejet neglen imens at du har shellac på. & når neglen er sund, er holdbarheden også klart bedre!

Hvordan fjerner man shellac?

Shellac er meget nem at fjerne ved hjælp af de såkaldte Remover Wraps. Der bliver ikke filet på naturneglen & produktet vi bruger til at fjerne det er både effektiv men også mere skånsomt.

Ved en Shellac aftagning ifølge med en anden behandling tager det 10 minutter

Hvis du har fået lavet Shellac hos en anden behandler og er i tvivl om det er helt almindelig shellac du har fået på anbefales der aftagning af shellac på 30 min. Eller hvis du bare har brug for at give dine negle en pause. 
Kontakt mig og book en tid til Shellac i Slagelse 

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 31524800 eller e-mail stinavonholstein@gmail.com, hvis du ønsker at booke en tid eller købe et gavekort til Shellac i Slagelse. Du kan også booke en tid online.