0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Lash lift og eyelash extensions i Slagelse tilbydes

Kunne du tænke dig at have flotte og lange vipper hver dag, uden at du selv behøver at bukke dem og tage mascara på? Så kan et lash lift eller eyelash extensions i Slagelse være den rette løsning for dig.
 

Hvad er lash lift?

Lash lift kaldes også for ”vippebuk”, fordi dine vipper bliver løftet og bukket på en meget skånsom måde, og det giver et utroligt flot og naturligt look. Samtidig slipper du selv for at stå og bukke vipperne med en vippebukker hver morgen, som også kan ødelægge dine vipper. Du kan også vælge et lash lift med farve, således at du helt kan undlade at putte mascara på dine vipper. 
 

Nyt sæt Flat single vippeekstension

Enkelte eyelash hår på dine egne øjenvipper én for én. Jeg designer vippesættet i forskellige længder og tykkelser, så resultatet passer til dine ønsker.
Dog inden for rimelighedens grænser af hvad dine egne vipper kan bære.
OBS! Husk at komme til behandling UDEN mascara på, ellers kan vi ikke stå inden for holdbarheden af vipperne.

Vi taber naturligt 5 vipper om dagen, så jeg vil anbefale at få lavet en mellem opfyldning hver 2-3 uge, så holdes vipperne flotte, går der over 3 uger skal du op og have en stor opfyldning. Ønsker du ikke at holde resultatet ved lige, går der fra du har fået lavet sættet til sidste vippe naturligt falder af helt op til 12-14 uger ellers kom til en aftagning så tager jeg vipperne af for dig.

90 min. Flat Single vippe ekstensions opfyldning

En 90min opfyldning af dine flat single vippe ekstensions.

60 min. Flat Single vippe ekstensions opfyldning

En mellem opfyldning af dine flat single vippe ekstensions som består af 60 minutter

45 min. Flat Single vippe ekstensions opfyldning

En lille opfyldning af dine flat single vippe ekstensions som består af 45 minutter

Frokost vippe opfyldning

Frokost opfyldning er til dig, der bare lige skal have en mini opfyldning, inden din oprindelige tid.
Det er 20 min opfyldning af single vippe ekstensions, eller hybrid vipper uden afrensning.

Nyt sæt hybrid vippe ekstensions

Hybrid lash er hvor der påsættes en blanding af en extension vippe pr naturhår og buketter. Dette giver et naturligt men mere fyldigt look. Længden på extension vipperafhænger af kundens egne naturhår.

OBS! Husk at komme til behandling UDEN mascara på, ellers kan vi ikke stå inden for holdbarheden af vipperne.

Vi taber naturligt 5 vipper om dagen, så jeg vil anbefale at få lavet en mellem opfyldning hver 2-3 uge, så holdes vipperne flotte, går der over 3 uger skal du op og have en stor opfyldning. Ønsker du ikke at holde resultatet ved lige, går der fra du har fået lavet sættet til sidste vippe naturligt falder af helt op til 12-14 uger ellers kom til en aftagning så tager jeg vipperne af for dig.

60 min. Hybrid vippe opfyldning

60 min opfyldning af dine hybrid vipper 

90 min. Hybrid vippe opfyldning

90 min opfyldning af dine hybrid vipper 

45min hybrid vippe opfyldning

45 min opfyldning af dine hybrid vipper 

Aftagning af vippe ekstensions

Det er altid den bedste beslutning at få taget dine vipper af professionelt, da anede kan skade dine vipper.
Ønsker du at få taget dine vippe-ekstensions af, klarer jeg også det.

Lash lift inkl farve af øvre vipper og lash botox

Få lavet et semi-permanent vippebuk på dine vipper, samt farvet de øvre vipper, for at åbne dine øjne, få større synlighed af dine vipper og få udnyttet det fulde potentiale af dine egne vipper. Holdbarhed 6-8 uger. For at holde det pænt og bukket anbefaler jeg, at få det frisket op igen efter 4-5 uger. Farven vil forsvinde efter ca 3-4 uger.

Lash lift inkl lash botox

Få lavet et semi-permanent vippebuk på dine vipper, for at åbne dine øjne, og få udnyttet det fulde potentiale af dine egne vipper. Holdbarhed 6-8 uger. For at holde det pænt og bukket anbefaler jeg, at få det frisket op igen efter 4-5 uger.

Hvor længe holder lash lift?

Et lash lift holder i ca. 6-8 uger, men hvis du ønsker at holde dine vipper pæne og bukkede hele tiden, så anbefaler jeg, at du får et lash lift hver 4. til 5. uge, og derfor tilbyder jeg også en ganske fordelagtig lash lift-pris.

Vælger du et lash lift med farve, skal du dog være opmærksom på, at farven typisk forsvinder efter ca. 3-4 uger. 
 

Hvor længe holder eyelash extensions?

Eyelash extensions påsættes på dine naturlige vipper, og derfor vil de som regel også falde af sammen med resten af vipperne. Dine naturlige vipper har en levetid på 1,5-2 måneder, og det er også dette, du kan forvente i forhold til eyelash extensions holdbarhed. 

Dine naturlige vipper vil gradvist falde af, og det samme vil ske for dine eyelash extensions. Derfor anbefaler jeg, at du får dem fyldt op regelmæssigt, så du hele tiden har et flot resultat. 

Det er meget almindeligt at få eyelash extensions fyldt op hver 2. til 4. uge, men dette kan være meget individuelt. 

Hvordan fjerner man eyelash extensions?

Jeg anbefaler, at du lader mig fjerne dine eyelash extensions, hvis du ikke længere ønsker dem. Du risikerer nemlig at skade dine egne vipper, hvis du selv forsøger at fjerne dem.

Kontakt mig på telefon 31524800 eller e-mail stinavonholstein@gmail.com eller book en tid online til lash lift i Slagelse eller eyelash extensions i Slagelse.