0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Stina Von Holstein Makeup N’ Beauty

Velkommen indenfor, bare sæt dig godt tilrette, her vil dine skønheds ønsker blive hørt!
sammen skal vi nok finde den bedste løsning til dig.
SKOVSØGADE 3B KLD. 4200 Slagelse 

Book tid online Find vej
 
 


Skønhedsklinik i Slagelse tilbyder forskellige skønheds­behandlinger

Trænger du til at forkæle dig selv med en ansigtsbehandling, makeup og håropsætning til den store dag, eller ønsker du at få flotte holdbare negle? Så er du kommet til det rette sted. I min skønhedsklinik i Slagelse kan du forkæle dig selv med mange forskellige former for skønheds­behandlinger. 
 
Jeg tilbyder blandt andet: 
Jeg har arbejdet med Dermalogica siden juni 2017 og er blevet certificeret Dermalogica Expert 1/11-2020 
Dette er den højeste Certificering Dermalogica giver og sikrer dig en Expert oplevelse hver gang du bliver vejledt i Dermalogica.

Derudover kan du her på min hjemmeside købe lækre produkter inden for blandt andet makeup og hudpleje, så du har mulighed for at anvende produkterne derhjemme. 
 
Du kan også købe et gavekort til min skønhedsklinik i Slagelse, som du kan give i julegave, fødselsdagsgave, værtindegave, jubilæumsgave, eller bare fordi du ønsker at sende vedkommende en kærlig hilsen. 
 

Om mig og min baggrund inden for skønhedsbranchen

Jeg ser mig selv som en entusiastisk, kreativ makeupartist, kosmetolog og vippetekniker. Jeg er altid opmærksom på den enkeltes behov og ønsker, ligesom jeg har blik for detaljen. 
 
Min skønhedsrejse begyndte ved et makeup-kursus tilbage i 2012, og derefter har det taget fart. Årene har blandt andet budt på freelancearbejde med fotografer, studier, modeshows med mere. Jeg har efterhånden en del kurser i bagagen, herunder blandt andet Master-kurser i London med både brow-styling og spraytan. 
 
Derudover har jeg kurser og uddannelse inden for lash lift- og styling, makeup, voksbehandling, ansigtsbehandling, shellac med mere. I 2014 vandt jeg desuden 3. pladsen i DM i makeup. 
 
Jeg siger aldrig nej til en udfordring eller muligheden for at udvikle mig og lære noget nyt.
 

Book en tid online eller kig forbi min skønhedsklinik i Slagelse

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige behandlinger, som du kan få i min skønhedssalon og hudplejeklinik, eller har du nogle spørgsmål omkring køb i min webshop eller bestilling af gavekort, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 31 52 48 00 eller e-mail stinavonholstein@gmail.com

 


Kundeudtalelser