0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Care Face Brush

Care Face Brush

DKK DKK 199,00

Tør børste til ansigtet

daily microfoliant (74g)

daily microfoliant (74g)

DKK DKK 465,00

Det unikke risbaserede enzympulver mikroeksfolierer den triste hudoverflade og efterlader straks huden mere klar og glat. Produktet er så mildt, at det kan anvendes dagligt. Professionel vejledning anbefales.

daily microfoliant refill 74 g.

daily microfoliant refill 74 g.

DKK DKK 395,00

Refil til din yndlings Daily microfoliant

daily resurfacer (35stk)

daily resurfacer (35stk)

DKK DKK 660,00

En nøjagtig afmålt eksfoliering, som ikke skal vaskes af, og som er ideel at bruge mellem professionelle behandlinger. Hydroxsyrer og enzymer udglatter huden uden at forårsage rødme og hjælper med at mindske ældningstegn. Et lysnende kompleks udjævner hudens farve, mens lindrende rooibos og grøn te fugter huden. Professionel vejledning anbefales.

daily superfoliant (57g)

daily superfoliant (57g)

DKK DKK 560,00

Det innovative risbaserede eksfolierings pulver indeholder aktivt Binchotan-trækul, som adsorberer (binder sig til) de forurenende stoffer og hæmmer deres evne til at klæbe sig til huden, og dermed bevarer produktet hudens naturlige struktur og giver enestående eksfoliering for en blødere, glattere hud. Produktet er så mildt, at det kan anvendes dagligt. Professionel vejledning anbefales

Hydro masque exfoliant 50ml

Hydro masque exfoliant 50ml

DKK DKK 475,00

Hydro Masque Exfoliant er en maske, der fugter og eksfolierer

multivitamin thermafoliant (75ml)

multivitamin thermafoliant (75ml)

DKK DKK 430,00

effektiv peeling, der med den lækre mineral pulver blandning pollere hudens overflade. mælkesyrre og salicylsyrre har en dybere og mere kemist peeling i huden.

rapid reveal peel (10x3ml)

rapid reveal peel (10x3ml)

DKK DKK 695,00

Rapid Reveal Peel er et yderst effektivt eksfolieringsprodukt, der altid giver optimale resultater og ikke kræver restitutionstid. Rapid Reveal Peel er det mest effektive eksfolieringsprodukt i Dermalogicas detailsortiment og kickstarter cellefornyelsen, så du får en glattere og mere strålende hud. Professionel vejledning anbefales. Rapid Reveal Peel indeholder 10 tuber og er pakket i en sort rejsetaske med aftagelig sugekop.