0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Serum

AGE bright clearing serum (30ml)

AGE bright clearing serum (30ml)

DKK DKK 575,00

Denne to-i-en-serum, lysner, renser og hjælper til at forebygge udbrud, samtidig med at den reducerer synlig ældning af huden ved at ensarte uens hudtone opstået af tidligere udbrud. Professionel vejledning anbefales.

Biolumin-c eye serum (15ml )

Biolumin-c eye serum (15ml )

DKK DKK 595,00

C-vitamin øjen serum

biolumin-C serum (30ml)

biolumin-C serum (30ml)

DKK DKK 745,00

Et yderst effektivt C-vitamin serum, der lysner, opstrammer og giver en mere strålende hud. Avanceret teknologi sikrer et ultra-stabilt C-vitamin og Palmitoyl Tripeptide-5, som bidrager til dramatisk at forebygge og reducere fine linjer og rynker. Den overlegne formel gør det muligt at øge indtrængen af mere C-vitamin i huden og overgår andre C-vitaminprodukter (herunder dem formuleret med højere koncentrationer). Andre vigtige ingredienser omfatter mælkesyre, der accelererer cellefornyelsen, pagodetræ-ekstrakt som hjælper med at berolige huden og Chiafrø-olie der fugter og bekæmper frie radikaler. Professionel vejledning anbefales.

Biolumin-c serum (59ml)

Biolumin-c serum (59ml)

DKK DKK 1.225,00

effektiv C-vitamin ansigts serum

circular hydration serum (30ml)

circular hydration serum (30ml)

DKK DKK 495,00

Fugt serum der styrker hudens fugt cyklus

multivitamin power serum (22ml)

multivitamin power serum (22ml)

DKK DKK 620,00

Mikroindkapslet vitaminkompleks af A-, C-, E- og F-vitaminer, der trænger dybt ned i huden for at hjælpe med at mindske fine linjer og hyperpigmentering (alderspletter). Komplekset stimulerer samtidig collagendannelsen, der hjælper med at mindske solskabt ældning i huden. Et effektivt proteinpeptid booster hudens elasticitet og overvinder de biokemiske faktorer, som medfører ældning i huden. Professionel vejledning anbefales

Overnight repair serum

Overnight repair serum

DKK DKK 605,00

Reperende nat olie

phyto replenish oil (30ml)

phyto replenish oil (30ml)

DKK DKK 645,00

Fjerlet ansigtsolie der giver dig en sund, strålende glød ved at styrke, beskytte og holde huden gennemfugtet hele dagen.Phyto Replenish Oil indeholder plantebaserede aktive ingredienser og kan anvendes hver dag for at reparere svækkede lipider og stimulere hudens collagenproduktion. Professionel vejledning anbefales.

phyto-nature firming serum (40ml)

phyto-nature firming serum (40ml)

DKK DKK 1.250,00

Et løftende og opstrammende serum med to faser, der naturligt genopvækker og beskytter huden for et yngre udseende. Phyto-Nature Firming Serum indeholder kraftige plante-ekstrakter, der hjælper til at forlænge gløden, revitalisere hudens udseende og reducere fine linjer og rynker. Det er klinisk bevist, at hudens glød fordobles og fine linjer minimeres efter kun 1 påføring og synlige rynker reduceres på 4 uger. Professionel vejledning anbefales.

Renseprodukter Tonere Eksfoliering Masker Serum Øjen pleje Special produkter SPF Cream dag og nat Kits AGE SMART Krops Produkter PowerBright UltraCalming