0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Dermalogica

#

powerbright dark spot peel 50ml

DKK 680,00

Anbefales til disse hudtyper:

  • Alle hudtyper
  • Hyperpigmentering
  • Ujævn hudtone

Hjemmepeeling der hjælper med synligt at fjerne overfladehyperpigmentering - herunder UV-inducerede mørke pletter, mærker efter bumser og melasma. Professionel vejledning anbefales.
 

fordele ved powerbright dark spot peel

  • Eksfolierer for at udviske mørke pletter
  • Reducerer udløsende faktorer for postinflammatorisk hyperpigmentering
  • Testet på hud med tendens til hyperpigmentering og en bred vifte af hudtoner

En hurtigtvirkende løsning til en række hudtoner og -typer, der oplever stædig hyperpigmentering og postinflammatorisk hyperpigmentering eller har tendens til trist hud som ønsker mere glød + ensartet hudtone.

En hjemme-peeling der hjælper med synligt at løfte overfladehyperpigmentering - herunder UV-forårsagede mørke pletter, mærker efter udbrud og melasma. Inspireret af professionelle kemiske peelinger, indeholder denne hurtigtvirkende formel en AHA + PHA blanding inklusiv mandelsyre skabt til hurtigt at eksfoliere og fjerne udseendet af stædig hyperpigmentering. En barriere-genoprettende omega-3 blanding afledt af alger, beroliger og hjælper med at reducere udløsere, der fører til post-inflammatorisk hyperpigmentering. Opfriskende tranexaminsyre og niacinamid hjælper med at udjævne hudtonen. Nærende, antioxidant-rig gurkemejebutterblanding efterlader huden mere glad og blød.*

*Uafhængige kliniske resultater med 33 frivillige, 8 uger.